Met Esther | Bariatrie coach | Maagverkleining | Overgewicht

Met Esther

1 op 1 coaching

Persoonlijk coachtraject- Lichter leven met een maagverkleining

Als coach en ervaringsdeskundige help ik je door middel van 1 op 1 gesprekken met het realiseren van je verlangens. Met wat je écht wilt. Dat doe ik door middel van jou de juiste vragen te stellen en je ook helpen jezelf de juiste vragen te stellen. Ik spiegel je, geef je feedback en wanneer het nodig is een liefdevolle schop onder je kont ;-). Mijn coaching is volledig op jou gericht en afgestemd in een persoonlijk traject. Ik ben flexibel in de locatie van de coaching: gesprekken kunnen plaatsvinden bij mij thuis in Teteringen (nabij Breda), op een af te spreken locatie of in een een online face-to-face omgeving.

Het traject Lichter Leven met een maagverkleining bestaat uit 5 gesprekken à 60 minuten.

Tussen de gesprekken door ga je met inspirerende opdrachten aan de slag.

Ook tussen de sessies door ben ik bereikbaar voor jou per telefoon, app of mail.

De investering voor dit traject bedraagt 337,-

Wil je meer weten of een sessie aanvragen?